Om oss

Funkisgruppen Academy är den mest verksamhetsnära vuxenutbildningen! Vi kommer ju från ett branschföretag!

Vi bidrar med kvalificerad kompetensutveckling till branschen genom kunnig personal som har de rätta värderingarna med stor empati och intresse för målgruppen.

Våra yrkeslärare har en nära anknytning verkligheten och jobbar ofta parallellt och har tillgång till de senaste rönen inom branschen.
Våra handledare har expertis inom områden som till exempel dubbeldiagnoser, bemötande eller kreativt aktivitetsskapande.

En utbildning på Funkisgruppen Academy blir både en förberedelse för framtida yrkesroll och en del av din personliga utveckling som människa. Idag konkurrerar individer och organisationer inte bara med sin yrkesskicklighet, tjänster och produkter utan även med kunskap, rådgivning, bemötande, service och samarbetsförmåga.

Efter utbildningen har du goda möjligheter till jobb!

Tomas Stens

Rektor

Tomas har lång erfarenhet av ledarskap och utveckling inom vuxenutbildning och yrkeshögskola. Tomas är lärare och civilekonom i grunden och utbildad rektor sedan 2009.

073-312 16 47
tomas.stens@funkisgruppen.se

Anne-Marie Johansson

Legitimerad Yrkeslärare

Anne-Marie är mycket erfaren yrkeslärare inom vård- och omsorg och barn och fritid samt APL-utvecklare. Anne-Marie är pedagogiskt ansvarig lärare i våra verskamheter Solna/Sundbyberg och Västerås.

072-8516803
marie.johansson@funkisgruppen.se

Beatrice Jolly Holstad

Utvecklingsledare

Beatrice har en femårig medicinsk högskoleutbildning som Kiropraktor. Hon har stor erfarenhet av både utbildning och entreprenörskap då hon har drivit företag i mer än femton år. Beatrice har arbetat i primärvården och inom vård- och omsorgssektorn som anställd och som konsult.

072-931 81 90
beatrice.jolly@funkisgruppen.se

Vår vision

Funkisgruppen Academy har som vision att vara en unik aktör inom yrkesutbildning inom vård- och omsorg och barn och fritid, elevassistent. Vi strävar efter att utbilda framtidens nya medarbetare och höja kompetens och status i branschen.

Vår värdegrund

Värdegrundsfrågor är viktiga och levande i våra utbildningar. Hela vår existens vilar på att vi har en sund värdegrund genom hela organisationen. Vi vill att utbildningen ska förmedla och förankra respekt för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande demokratiska värderingar som samhället vilar på.

Senaste nytt

Kom ihåg söka komvux 26 november!

Kom ihåg söka komvux 26 november!

Sista ansökningsdatum är förlängd i Sundbyberg! Gäller för start i januari av Vård och omsorg och Barn och fritid: Sök innan 26 november, sök här! Välkommen att höra av dig om du har några frågor! Vi hjälper dig med ansökan, ring 073-312 16 47.

läs mer
Academy flyttar nu in i nya lokaler i Solna/Sundbyberg!

Academy flyttar nu in i nya lokaler i Solna/Sundbyberg!

Vår skola i Solna / Sundbyberg växer och nu tar vi över en bit av Funkisgruppens fina lokaler! Det blir vårt moderna kombinerade klassrum och metodrum. Vi finns fortfarande på Korta gatan 7 i Solna alldeles vid Solna strand t-bana, blå linje. Tio minuters promenad...

läs mer