Vi utbildar inom det vi verkligen kan!

Vi ger dig undersköterskekompetens med specialisering inom funktionsvariationsområdet eller Barn och fritidskompetents med specialisering inom funktionsvariationsområdet. Då vi ingår i samma koncern som ett omsorgsbolag som är nischade inom LSS verksamhet så finns redan APL-platser förberedda för dig och ingår i utbildningen.

Vi planerar att starta Yrkeshögskola inom våra kärnområden under 2021.

– Stödpedagog inom funktionshinderområdet

– Arbetsledare / Samordnare inom social omsorg

– Socialpedagog

Vi genomför även Uppdragsutbildningar. Dessa vänder sig främst till företag eller organisationer som vill fortbilda sin personal. Vi erbjuder dessutom enstaka föreläsningar eller en längre skräddarsydd utbildning.

Studieformer

Flexibla studier

Med FLEX kan du studera och arbeta samtidigt. En distansvariant där samma grundläggande pedagogiska idé gäller, men som ger dig som studerande en större flexibilitet i tid och rum samt möjlighet att genomföra vissa praktiska moment på en arbetsplats.

Platsförlagda studier

En komvuxutbildning för dig som vill ha
lärarledda lektioner tillsammans med klasskamrater.
Du får dina kunskaper genom föreläsningar, egna uppgifter, praktiska övningar och skolans lärplattform Google Classroom.

Uppdragsutbildning

Vi erbjuder kompetensutveckling genom uppdragsutbildningar. Vi skräddarsyr utbildningen efter Era behov. Våra utbildningar är indelade i block där man kan välja en eller flera moduler. De flesta moduler kan också göras som temaföreläsningar på tex medarbetardagar.

Validering och Äldreomsorgslyftet

Validera praktiska förmågor och kunskaper mot en titel eller betyg. Valideringen ger personalgruppen eller dig ett formellt bevis på dina yrkeskunskaper.

Vi är utbildare inom Äldreomsorgslyftet i Västerås och Sundbyberg och kan skräddarsy insatser inom detta!

Senaste nytt

Kom ihåg söka komvux 26 november!

Kom ihåg söka komvux 26 november!

Sista ansökningsdatum är förlängd i Sundbyberg! Gäller för start i januari av Vård och omsorg och Barn och fritid: Sök innan 26 november, sök här! Välkommen att höra av dig om du har några frågor! Vi hjälper dig med ansökan, ring 073-312 16 47.

läs mer
Academy flyttar nu in i nya lokaler i Solna/Sundbyberg!

Academy flyttar nu in i nya lokaler i Solna/Sundbyberg!

Vår skola i Solna / Sundbyberg växer och nu tar vi över en bit av Funkisgruppens fina lokaler! Det blir vårt moderna kombinerade klassrum och metodrum. Vi finns fortfarande på Korta gatan 7 i Solna alldeles vid Solna strand t-bana, blå linje. Tio minuters promenad...

läs mer